Michaela Hedlund

01.04.2019

Diplomerad Ayurvedisk hälsovägledare & Ekologisk frisör (under utbildning)
Mail: ayurveda@naturligtviseco.se , mh.ekofrisor@naturligtviseco.se
Tel: 0735013423

2007 kom jag i kontakt med yoga för första gången, det förändrade mitt liv radikalt! Jag grottade ner mig i böcker och praktiserande och kom snart in på både ayurveda och tantra. Jag blev mjuk och smidig i kroppen, gladare och märkte att jag kunde möta utmaningar och svårigheter med mer ro.
2014 blev jag klar med min utbildning som Ayurvedisk hälsovägledare. Jag ser ayurveda som en livsstil och ett livslångt utforskande. Det finns mycket att lära. Jag har även gått en Örtakurs med Janne Hallkvist, som fokuserar på det som växer här i Sverige, en fördjupningskurs i Menopaus ur ett Ayurvediskt perspektiv och ayurvedisk matlagning med min ayurveda lärare Susanne Montelius. Hos henne har jag även gått kurs i de mest klassiska ayurvediska behandlingarna Abhyanga massage och Shirodhara massage (oljestråle i pannan). Under åren har jag även tränat Tai chi för Saar Avivi i Örebro, som håller i klasser i flera olika länder världen över. Hos honom har jag gått kurs i både Head draining massage och Reiki healing.
2018 påbörjade jag min vidare utbildning till Ekologisk frisör. Jag älskar kreativiteten i yrket och att kunna erbjuda en naturlig vård för hela dig, både för det inre och yttre.

Med en önskan om en god hälsa och ett glatt liv,
Michaela