TILL ALLA VÅRA KUNDER!

Vi ber dig att tvätta dina händer det första du gör när du kommer in till oss för att undvika smitta.

Hos oss får du din behandling i enskilt rum i nya fräscha lokaler med bra ventilation. Möjlighet att komma hit när det är lugnare går fint att boka med respektive terapeut.

Önskar du handla så kan vi komma överens om en tid så kan vi mötas i dörren eller köra hem till dig inom centrum. Vi löser det mesta!

Med anledning av coronaviruset  covid -19 så vill vi informera er om att vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller hygien, och att vi har öppet som vanligt.  

Varmt välkomna till oss!


Spamassage

Ny behandling hos hudterapeut Carina Skoog

50 min:Du får avslappnande massage i varm olja. Behandlingen börjar med ett skönt fotbad, sedan rygg, fot , underben, hand och armmassage.  Avslutas med ansikts, dekolletage och skalpmassage .

30 min: Delkropp i varm olja. Behandlingen börjar med ryggmassage. Du väljer sen om du vill ha handmassage eller ansikts , dekolletage o skalpmassage.

Välkommen till mig på en ljuvlig behandling!


Ny på jobbet

Hej!

Jag heter Sophie och jag är med min matte Nina Bergenarp ibland på jobbet. Jag är väldig lugn och snäll, är med matte i behandlingsrummet och i köket. 
Ny medarbetare

Det här är Kickie Vidinghoff. Från och med 1 augusti arbetar hon hos oss. Hon erbjuder ayurvediska behandlingar som tex Abhyanga massage och Marma behandling, samt änglamassage och healing. Mer information om henne och hennes behandlingar, samt bokningsbara tider kommer inom kort!

Du kan komma i kontakt med henne redan nu på tel, 0739637090.