TILL ALLA VÅRA KUNDER!

Med anledning av de nya restriktionerna vill vi informera er om att vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och att vi har öppet som vanligt.

Vi ber dig att tvätta dina händer det första du gör när du kommer in till oss för att undvika smitta. Vid symptom ber vi dig att stanna hemma och boka om din tid i så god tid som möjligt.

Hos oss får du din behandling i enskilt rum i nya fräscha, stora lokaler med bra ventilation. Möjlighet att komma hit när det är lugnare går fint att boka med respektive terapeut.
Önskar du handla kan vi komma överens om en tid och därmed undvika trängsel. Vi kan även packa dina varor och  möta dig i dörren eller köra hem dem till dig inom centrum.

Vi löser det mesta! Tillsammans tar vi oss igenom det här.

Varmt välkomna till oss!Ayurvediska behandlingar

där helande händer, budskap och tradition förenas   

Behandlingarna finns nu tillgängliga för bokning på fredagar samt varannan lördag.

Varmt välkommen till Kickie!

Är du intresserad av mer information så kolla www.ayurvana.se

Spamassage

Ny behandling hos hudterapeut Carina Skoog

50 min:Du får avslappnande massage i varm olja. Behandlingen börjar med ett skönt fotbad, sedan rygg, fot , underben, hand och armmassage.  Avslutas med ansikts, dekolletage och skalpmassage .

30 min: Delkropp i varm olja. Behandlingen börjar med ryggmassage. Du väljer sen om du vill ha handmassage eller ansikts , dekolletage o skalpmassage.

Välkommen till mig på en ljuvlig behandling!

Ny på jobbet

Hej!

Jag heter Sophie och jag är med min matte Nina Bergenarp ibland på jobbet. Jag är väldig lugn och snäll, är med matte i behandlingsrummet och i köket. 


NYHET!

Från och med februari har du nu möjlighet att boka ditt frisörbesök även på lördagar! Du kan själv boka din tid online eller kontakta Michaela vid frågor.

Välkommen
Michaela 
mh.ekofrisor@naturligtviseco.se
0735013423