TILL ALLA VÅRA KUNDER!

Vi ber dig att tvätta dina händer det första du gör när du kommer in till oss för att undvika smitta.

Hos oss får du din behandling i enskilt rum i nya fräscha lokaler med bra ventilation. Möjlighet att komma hit när det är lugnare går fint att boka med respektive terapeut.

Önskar du handla så kan vi komma överens om en tid så kan vi mötas i dörren eller köra hem till dig inom centrum. Vi löser det mesta!

Med anledning av coronaviruset  covid -19 så vill vi informera er om att vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller hygien, och att vi har öppet som vanligt.  

Varmt välkomna till oss!


Akupunktur

Nu när snart pollensäsongen är här, se till att boka in dig på akupunktur för att minska symptomen innan de har brutit ut.

För tidsbokning eller frågor kontakta Sandra Hellner, certifierad akupunktör på 070 20 37 421 eller gå in på våran hemsida www.naturligtviseco.se 
Ny medarbetare

Det här är Kickie Vidinghoff. Från och med 1 augusti arbetar hon hos oss. Hon erbjuder ayurvediska behandlingar som tex Abhyanga massage och Marma behandling, samt änglamassage och healing. Mer information om henne och hennes behandlingar, samt bokningsbara tider kommer inom kort!

Du kan komma i kontakt med henne redan nu på tel, 0739637090.