Om oss

Naturligtvis Eco är Örebros största ekologiska salong för hälsa och skönhet. Vi finns på Malmgatan 2 i Örebro, centralt på väster. Utanför hittar du lätt parkering längs med gatorna.

Här erbjuder vi allt från massage, ansiktsvård, ekologisk hårvård, cryobehandlingar, ayurveda och akupunktur. Produkterna vi använder är valda med största omsorg, då vi värnar om både människan och miljön. Alla behandlingar utförs i en lugn avskild miljö, där du får vår fulla uppmärksamhet.

OBS! Avbokning senare än 24 timmar innan planerad tid debiteras fullt pris.

Avbokning med kort varsel sker till respektive terapeut via mobiltelefon, avvakta bekräftelse.


Varmt välkommen till oss!
Önskar vi på Naturligtvis Eco


Ann-Christin Martinsson, Ekologisk frisör

Mail: ac.ekofrisor@naturligtviseco.se

Tel: 0701713271

Jag tog gesällbrev 1981 till damfrisör. Vidareutbildade mig senare även till herrfrisör.  Utbildade mig i ekologisk hårvård under hela 2003. Jag grundade Naturligtviseco tillsammans med Monika Ståhl, då hette vi Välmåendet. Nu är vi sex stycken som tillsamans driver Naturligtviseco där vår policy är att ge dig som kund avkopplande stund under tiden som du får behandling i en härlig miljö. 

Håret lever i allra högsta grad och vi har så mycket att vinna på att sköta om vårt hår på ett naturligt och giftfritt sätt!

Mina behandlingar:

Klippning

energiklippning

Carina Skoog, Auktoriserad Hudterapeut

Mail: carinashudvard@naturligtviseco.se

Tel: 0735256028

Jag gick min utbildning på Elisabethskolan, Stockholm 2006-2007. Är auktoriserad hudterapeut och medlem i SHR och har behandlingsskadeförsäkring. Innehar även Cidescoexamen.

Sedan dess har jag jobbat med att vara hudterapeut med eget företag. Först på Nygatans Spa, Loka och Selma Spa. Ett arbete som jag älskar, både att ta hand om huden och ge välmående för kropp o själ. Arbetar med produkter från naturen, Dr Belter , Green Peel Dr Schrammek och Maria Åkerberg. 

Varmt välkommen till mig för en skön stund

Nina Jedhamre, Diplomerad massör

Mail: ninnasmassage@naturligtviseco.se

Tel: 0730731198

Jag är diplomerad massör sedan 2002 och tycker att mitt jobb är fantastiskt. Har sett under årens lopp att vi stressar mycket mera i våra liv, så både kropp och själ behöver en extra omtanke idag. Många av oss går och har ont i kroppen och känner oss trötta. Men det går att göra något åt det, och det är därför jag tycker om mitt jobb så mycket.

I mina massagebehandlingar arbetar jag främst med rörelser som används i osteopatin, i kombination med finsk djupgående massage. Mitt mål är att du som kund ska känna dig rakare i kroppen, ha mindre ont och känna dig piggare i kroppen och själen. Alla behandlingar anpassas individuellt. 

Behandlande djupgående massage 

Avslappnande massage

Sandra Hellner, Akupunktör

Mail: akupunktur@naturligtviseco.se

Tel : 070 20 37 421

Jag har arbetat i tio år som akupunktör, och har läst en 3,5 årig akupunkturutbildning i Finland där jag tog examen 2012.  Jag arbetar främst med den klassiska akupunkturen (inrikting Stems and Branches). Har även läst skalp-akupunktur för Susanne Robidoux, vilket är särskilt effektivt mot smärtproblematik och neurologiska besvär.

Akupunktur används mot smärta och stressrelaterad problematik, som t.ex. migrän, huvudvärk, frozen shoulder, tennisarmbåge, rygg eller nacksmärta men även andra typer av besvär som nedstämdhet, menstruationsbesvär, sömnproblematik, sänkt immunförsvar, hudbesvär, för att nämna några. Vill du veta mer om akupunktur är du välkommen att kontakta mig via telefon eller mejl, eller läs mer på hemsidan www.akupunkturorebro.se.

Behandlingar:                                                                                                                                Akupunktur: Vid första besöket går vi igenom dina besvär och vad du vill ha hjälp med. Tunna akupunkturnålar sitter sedan i 20-30 minuter på utvalda punkter.

Akupunktur kombinerad med massage passar särskilt bra för personer med besvär i nacke och axlar, eller stress.

Estetisk akupunktur, även kallad kosmetisk akupunktur, används för att släta ut fina linjer eller rynkor i ansiktet, öka elasticiteten och kollagenproduktionen.  

Aromamassage och avslappnande massage är särskilt lämpat för personer med mycket stress eller utmattning.

Boka din tid här!

Michaela Hedlund, Ekologisk frisör

Ayurvedisk hälsovägledare
Mail:  mh.ekofrisor@naturligtviseco.se, ayurveda@naturligtviseco.se 

Tel: 0735013423

Som ekologisk frisör erbjuder jag dig en behandling i enskilt rum, där du får min fulla uppmärksamhet. Med en helhetssyn utgår vi från att skapa en lättskött frisyr och ett friskt hår, utifrån dina förutsättningar. Jag använder mig endast av naturliga och skonsamma produkter, i stor variation. Oavsett om du använder dig av tex balsammetoden, no poo, eller färdiga produkter är mitt mål att du ska hitta det hos mig.

1999 påbörjade jag min gymnasieutbildning till Frisör. Jag har alltid varit kreativt lagd, med en stor passion för både skapande och möte med människor. 2007 kom jag i kontakt med yoga och ayurveda, och intresset för växter, örter och hälsa väcktes. Jag fördjupade mig i diverse olika utbildningar och praktiserande inom dessa områden. 2018 påbörjade jag min vidareutbildning till Ekologisk frisör.

Nyhet! För dig som är intresserad av ayurveda håller jag nu kursen Läk dig själv med ayurveda på flera orter, bland annat på Inre Natur i Örebro. Välkommen att kontakta mig för mer information.

Följ mig gärna på instagram : michaela.naturligtviseco

Med en önskan om en god hälsa och ett glatt liv,
Michaela


Angelica Hedlund, Cryo terapeut

Mail: cryo@naturligtviseco.se
Tel: 0704425057

Jag heter Angelica Hedlund och är utbildad Cryo terapeut och Undersköterska. Jag blev färdigutbildad undersköterska 2007 och har arbetat på USÖ sedan fler år tillbaka. Jag har alltid haft ett stort intresse för att hjälpa andra människor och ser alltid till kundens bästa.
Mitt stora intresse för Cryo kom då jag själv gått på flera behandlingar och sett helt fantastiska resultat.
Cryo T-Shock är en helt ny teknik, kontrastterapi, som kombinerar värme och kyla. Kyla eliminerar fettceller och hjälper även till att stimulera huden och vävnaden. Värme aktiverar cellförnyelsen och ger huden en bättre kollagenproduktion. Behandlingarna kan kombineras i oändlighet. Fettcellerna transporteras naturligt ut via svett och urin.

Fördelar med Cryo Behandlingar:
- Kan användas över hela kroppen för att eliminera fett, celluliter & lös hud
- Icke-kirurgisk & smärtfri
- Inga farliga kemikalier
- Ökar cirkulationen
- Lindrar muskelinflammation
- Stimulerar kollagen & hudens elasticitet
- Synliga resultat oftast efter första sessionen
- Testad i stor utsträckning i Europa och USA
Några exempel på Behandlingar:
Minska fett på magen
Strama åt lös hud
Gäddhäng
Dubbelhaka
Rumplyft
Celluliter
Minska påsar under ögonen m.m
För mer info gå gärna in på www.Qryo.se (Välj Cryo T-Shock)

Boka gärna in en kostnadsfri rådgivning.

FA-Skattsedel, Patient & Ansvarsförsäkring

Varmt välkommen
Angelica