Om oss

Naturligtvis Eco är Örebros största ekologiska salong för hälsa och skönhet. Vi finns centralt på Storgatan 11 i Örebro.

Här erbjuder vi allt från massage, ansiktsvård, klangskåls massage, zonterapi, ekologisk hårvård, healing, ayurveda och akupunktur. Produkterna vi använder är valda med största omsorg, då vi värnar om både människan och miljön. Alla behandlingar utförs i en lugn avskild miljö, där du får vår fulla uppmärksamhet.
Välkommen!
Önskar gänget på Naturligtvis Eco

Ylva Eliasson, Massageterapeut

Mail: heladej@naturligtviseco.se
Tel: 0739056430

Jag heter Ylva Eliasson. Jag utför mina behandlingar i lugn och skön miljö, där vi tillsammans skräddarsyr en behandling som passar dej. I mer än 14 år har jag jobbat som massageterapeut. Jag har länge intresserat mej för olika alternativa behandlingsformer. Det jag jobbar med idag är till största delen NBE-djupvärmemassage, men även finsk klassisk massage, lymfflödesmassage, klangmassage och soundhealing, cellulitbehandling och atlanteanhealing. NBE-djupvärmemassage är en mycket effektiv och djupgående massage. Den behandlar all vävnad i kroppen, på ett mjukt och avslappnat sätt. Har du smärtor, är det ett en behaglig, men ändå djupgående och effektiv behandling. Denna form av massage stöttar och sätter fart på kroppens egna system för självläkning. Det gör resultatet mer djupgående och hållbart. Mitt företag, Hela Dej, har varit igång sedan 2004 och har F-skattsedel.
Jag tar även emot Actiway och Friskvårdschekar (EPassi) som betalning.
Varmt Välkommen!

Ann-Christin Martinsson, Ekologisk frisör

Mail: ac.ekofrisor@naturligtviseco.se

Tel: 0701713271

Jag tog gesällbrev 1981 och utbildade mig i ekologisk hårvård 2003. Hos mig får du en avkopplande stund under tiden som du blir klippt i en härlig miljö. Håret lever i allra högsta grad och vi har så mycket att vinna på att sköta om vårt hår på ett naturligt och giftfritt sätt!

Carina Skoog, Auktoriserad Hudterapeut

Mail:carinashudvard@naturligtviseco.se

Tel:0735256028

Jag gick min utbildning på Elisabethskolan,Stockholm 2006-2007.Är auktoriserad hudterapeut och medlem i SHR,har även Cidescoexamen.Sedan dess har jag jobbat med att vara hudterapeut med eget företag,ett arbete som jag älskar.Både att ta hand om huden och ge välmående för kropp o själ.Arbetar med produkter från naturen,Maria Åkerberg Dr Belter,och Green Peel ,jag utför även epilering och vaxning.Välkommen till mig för en skön stund.
Nina Bergenarp, Cert kroppsterapeut

Mail: nina.b@naturligtviseco.se

Tel: 0705222307

Jag heter Nina Bergenarp och är egen företagare sedan -02. I grunden har jag en undersköterskeutbildning och har jobbat flera år på USÖ. Jag startade med utbildningar i Homeopati och Taktil Stimulering, och har sedan fyllt på med diverse utbildningar, som Massageterapeut-04, inkl Avancerad massage, triggerpunktsbehandling, Reflexolog/Zonterapeut, mm. Jag har gått flera kurser i olika typer av healing och är utbildad Reikimaster. Jag anordnar också kurser och andliga resor till olika kraftplatser i världen. Se mer på separat hemsida www.divinelight.se . Alla mina behandlingar individanpassas efter dig som kund. Innehar F-skatt och Patient och Ansvarsförsäkring. Medlem i Branchrådet för Komplementär medicin (BKM) . Försäljning av Rosenserien www.rosenserien.se Forever Living produkts
Probion

Nina Jedhamre, Diplomerad massör

Mail: ninnasmassage@naturligtviseco.se

Tel: 0730731198

Jag är diplomerad massör sedan 2002 och tycker att mitt jobb är fantastiskt. Har sett under årens lopp att vi stressar mycket mera i våra liv, så både kropp och själ behöver en extra omtanke idag. Många av oss går och har ont i kroppen och känner oss trötta. Men det går att göra något åt det, och det är därför jag tycker om mitt jobb så mycket

I mina massagebehandlingar arbetar jag främst med rörelser som används i osteopatin, i kombination med finsk djupgående massage. Mitt mål är att du som kund ska känna dig rakare i kroppen, ha mindre ont och känna dig piggare i kroppen och själen. Alla behandlingar anpassas individuellt.

Behandlande djupgående massage, avslappnande massage.

Sandra Hellner, Akupunktör

Mail: akupunktur@naturligtviseco.se

Tel : 070 20 37 421

Sedan 2012 är jag utbildad akupunktör inom klassisk akupunktur,  en 3,5 årig utbildning som jag gått i Finland på International School of Acupuncture.  Jag har även läst skalp-akupunktur för Susanne Robidoux. Skalp-akupunktur är en form av akupunktur som är särskilt effektiv mot smärtproblematik, utbrändhet och depressiva besvär.

Jag har även gått kurser inom aromamassage, klassisk massage, shiatsu/akupressur och vegetarisk kosthållning.

Inom akupunktur behandlas; Allergier, astma, depression, nedstämdhet, huvudvärk, migrän, menstruations problem, PMS, humörsvängningar, övergångsbesvär, nedsatt immunförsvar, nedsatt cirkulation, smärtproblematik; rygg/axelsmärta, diskbråck, tennisarmbåge, sömnproblem, trötthet, fatigue, utbrändhet, infertilitet.

En akupunkturbehandling tar sammanlagt ca 50 minuter. Första besökte tar lite längre tid, runt 70 minuter. 

Akupunktur kan även kombineras med massage, särskilt lämpat för mycket besvär med nacke och axlar.

Michaela Hedlund,Ayurvedisk Hälsovägledare & Ekologisk frisör

Mail: ayurveda@naturligtviseco.se , mh.ekofrisor@naturligtviseco.se

Tel: 0735013423

2007 kom jag i kontakt med yoga för första gången, det förändrade mitt liv radikalt! Jag grottade ner mig i böcker och praktiserande och kom snart in på ayurveda.
2014 blev jag klar med min utbildning som Ayurvedisk hälsovägledare. Jag ser ayurveda som en livsstil och ett livslångt utforskande. Det finns mycket att lära. Jag har även gått en Örtakurs med Janne Hallkvist, som fokuserar på det som växer här i Sverige, en fördjupningskurs i Menopaus ur ett Ayurvediskt perspektiv och ayurvedisk matlagning med min ayurveda lärare Susanne Montelius. Hos henne har jag även gått kurs i de mest klassiska ayurvediska behandlingarna Abhyanga massage och Shirodhara massage (oljestråle i pannan). Under åren har jag även tränat Tai chi för Saar Avivi i Örebro, som håller i klasser i flera olika länder världen över. Hos honom har jag gått kurs i både Head draining massage och Reiki healing.
2018 påbörjade jag min vidare utbildning till Ekologisk frisör. Jag älskar kreativiteten i yrket och att kunna erbjuda en naturlig vård för hela dig, både för det inre och yttre.
Med en önskan om en god hälsa och ett glatt liv,
Michaela

Kickie Vidinghoff,

ayurvana@naturligtviseco.se

...

Jag är utbildad lärare och förskollärare, men har under några år jobbat hemifrån med att ge behandlingar. Eftersom jag blir så lycklig av alla möten, och att få göra skillnad i människors liv så är jag nu glad över att få finnas på Naturligtvis eco en dag i veckan.

Jag är utbildad ayurvedisk hälsorådgivare samt har även utbildat mig i några klassiska behandlingar inom ayurvedan som marma, shirodara samt abianga. Under åren har jag även gått kurser i healing och medialitet. Jag brinner för möten med människor. Den stora stressen i samhället idag gör oss sjuka. Genom olika avslappnade behandlingar och enkla levnadsråd blir det lättare att komma i balans och hitta den väg man ska gå för att må bra.